Sok atuh urang diskusi masalah Ngagondang

25 Responses to “Budaya”

  1. Tutang Says:

    Sok atuh Bapak pada ngisi di sini biar rame

    1. karman Says:

      tah ieu urang jampang….hayu urang ngumpul,…

    2. dedi ferdiansyah Says:

      punten ah ngiring ngaramekeun,upami inget k jampang teh sok nyeblak hate ,kangen pisan eung,..kenalken nami abdi teh dedi ferdiansyah alumni smp n 1 jpk kulon.alhamdulillah tos 10 thn bisnis properti.iraha atuh bade reunian

  2. Adjie Says:

    Kang Yusup hapunten sim kuring neda widi nyandak photo saung lisung kanggo referensi museum miniatur kebudayaan, dupi Agan Guru Gusniawan nuju aya dimana? hatur salam.

    Adjie
    Bdg

    1. karman Says:

      kang ti jampangna ti mana,…

  3. Anonymous Says:

    Ngenalkeun ABDI anGga ti bojoNGSARI ayena nuju kuliah di stkip pgRI Abdi angkatan tahun 2007 jd umur aBDI AYEna nuju 19 th sa kanyaho sim kuring MUn nGAGOndang teh saBari ngalantunkeun lirik nu kieu, seuyang3x kemang beureum nubAREUREUM KEmang bodas nubAROdas he..he..teu nyaho kaitUna” ceunah jaman bAHEULA NungagoNDANG TEH SOK kasurupan aneh nya, naha bener kitU?? Namun hoyoNG LEuWIh kenal ka simAbdi hub dI nO 085759507637 urang jalin hub silatURAHMI SESAMA urang jampang,hayu urg rubAh jampang jd maju tUR SEJAHTERA AMIEn!!

    1. karman Says:

      abdi ge ti bojong sari,….stkip pgRI nu di kota mana? pami abdi di bandung

      1. karman Says:

        mun hayang ngarubah setuju,…kuring boga keahlian di bidang arsitektur,….hayu urang bangun jampang,….


  4. Muhun sok atuh, nu bade silaturahmi…..

    1. karman Says:

      kang padumukan di mana ayeuna?
      kuring di cihaur wetan cinagen

  5. Kuringtea Says:

    Sampura sun
    kuringtea ayena dumuk di bogor, ari karuhun mah masih dumuk tijampang, cek kolot ari kaluarga kuring mah tukang teluh tukang bobok tukang tarok, mangga atuh urang lestariken budaya keluarga teluh jampang, budaya tukang tarok, jeng budaya tukang bobok.

  6. sylvi Says:

    pengen tau lebih banyak tentang daerah jampang sukabumi, ada yg bisa kirimin ke email ku gak??thanx before…..

    1. karman Says:

      sylvi dumuk di mana? palebah mana di jampangna….

  7. Anonymous Says:

    karuhun kuring urank jampang sukabumi ,, aya nu waauh teu sareng eyang jalaksana ti jampang kulon ?? ..

    1. Anonymous Says:

      ieu sareng saha nami teh ,, abdi kenal ..
      sok atuh add facebook kuring riendy_dabaonk@yahoo.com
      bararti anjeun masih wargi sareng abdi ..

      1. karman Says:

        aya di mana?

  8. karman Says:

    abdi asli ti jampang ti kaum ka wetan 4 km,mau kenalan? boleh….

  9. karman Says:

    kuring dumuk di bandung asli ti jampang,…ari kuring mah henteu kanu teluh mah amit-amit lah,apanan kieu sabenerna mah “tukang bobok tukang tarok tukang nyingkabkeun anerok,…. ” mun arek mah hayu urang budayakeun budaya nyingkabkeun anerok,….

    1. ade Says:

      punten ngiringan duduluran ah uarang pancakaki,ngenalkeun asep jampang kulon,dupi sesepuhmah ti leuwinangung puten ari kg karman di cihaurna dimana

  10. Anonymous Says:

    keur naraon barudak kenalkeun kuring budak talaga..nandi tea budak kong dadang..

    1. Anonymous Says:

      manusia lisung tea sanes… ha ha ha


  11. Thank you for some other excellent article. The place else may anybody get that type of information in such a perfect manner of writing? I have a presentation subsequent week, and I’m at the look for such info.

  12. Anonymous Says:

    sampurasun….

  13. Ramli Says:

    test….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s